Luisteravonturen

Legendarische verhalen vormen de basis voor de beste avonturen. Stoere avonturen, bekende sprookjes, oude legendes en nieuwe verhalen worden energiek vertelt met veel humor, spannende geluiden en grappige personages. Wacht dus niet langer. Zet je koptelefoon op, sluit je ogen & ga mee op avontuur.

Dit avontuur speelt zich af in een dorpje hier ver vandaan. Als Ichabod Crane hoort van de legende van de ruiter zonder hoofd gelooft hij dit niet, maar wie is toch die v

Op een dag wordt er in een koninkrijk een prinsesje geboren, maar dan blijkt ze altijd maar te huilen. Misschien kan het prinsje van het buurland helpen.

Dit avontuur speelt zich af in de oude Rome. Androcles vlucht weg van zijn werkplek en komt daar een leeuw tegen, waar hij een bijzondere vriendschap mee krijgt.

Dit avontuur gaat over een arm maar liefdevol gezin. Als vader op een dag slecht nieuws heeft, begint er voor Hans en Grietje een avontuur vol suikergoed en spanning.

Dit avontuur begint in een kleine biggenstal. Hier woont een moeder big en haar 3 kinderen. Als ze oud genoeg zijn stuurt Moeder de drie biggetjes op pad!

Dit avontuur begint bij een oud bakkersvrouwtje. Op een dag besluit ze een peperkoekmannetje te maken. Maar dan begint het mannetje te leven.

Nog meer avonturen luisteren?

Thuisavonturen

Voor onze luisteravonturen ontwikkelen wij ook leuke activiteiten die je kunt doen terwijl je meegaat op avontuur.

Ook staan er leuke activiteiten om thuis een eigen hoorspel te maken.

Heel veel plezier!

IMG_2950
Wie is er bang voor de boze wolf?
De wolf zit achter je aan. Dobbel om het biggetje op tijd bij zijn huisje te krijgen, voor de wolf voor je staat. Het thuisavontuur van deze maand is een heus spel, die je eerst zelf in elkaar mag zetten en mooi kunt versieren om vervolgens lekker te spelen.

Theaterlezen met Luisteravonturen

Vanaf nu bieden wij de teksten van onze luisteravonturen. Lees de tekst hardop in de klas, maak een voorstelling met je vrienden of maak je eigen Luisteravontuur.